Marketing i identitet

B2MV - Marketing i identitet

B2MV - Marketing i identitetMarketing i identitet predstavljaju kamen temeljac svakog uspešnog biznisa. Da bi svojim partnerima omogućili “sve usluge na jednom mestu”, u okviru Agencije osnovali smo i kreativni studio – Logomir, sa jakim kompetencijama u oblastima brendinga, vizuelnog identiteta, marketinga i dizajna.

Studio Logomir je za potrebe Agencije B2MV dizajnirao kompletan vizualni identitet kompanije od nule. Glavni fokus nije bio samo na vizualnom predstavljanju visokog kvaliteta i pouzdanosti usluga, nego i na unapređenju celokupnog onlajn prisustva.

Pod osmišljenim sloganom “Sasvim sigurno”, zajedno sa lansiranjem novog vebsajta, Logomir je pokrenuo uspešnu masivnu reklamnu kampanju za promociju usluge izrade Akta o proceni rizika – uključujući flajere, veb flajere, ciljanu i-mejl kampanju, internet video oglase i veoma efikasnu Adwords kampanju. Da bi dodatno podržali kampanju, urađen je i novi dizajn kompletne poslovne dokumentacije, sa istaknutim žutim zaštitinim šlemom kao glavnim elementom dizajna. Nakon izrade detaljne knjige grafičkih standarda, Logomir je specijalno za Agenciju B2MV razvio set vežbi istezanja na radnom mestu, zajedno sa kompletnom produkcijom serije video klipova istih.

B2MV Sasvim sigurno pečat

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone Share